ERZURUM / PALANDÖKEN - Recep Birsin Özen Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Kas

Yardımlaşma ve dayanışmanın coşku dolu bir haftası olan Kızılay Haftasını büyük bir heyecanla karşıladık. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, Kızılay'ın insanlara yardım etme misyonunu kutlamak ve vurgulamak için sınıf ve okul panolarını süsleme görevini üstlendiler. Renkli ve anlamlı pankartlar hazırlayarak, yardımlaşmanın ve Kızılay'ın değerlerini öne çıkardılar. Panolar, Kızılay Haftası'nın ruhunu ve yardımseverliği okulumuzun her köşesine taşıdı.

Kas

Öğrencilerimizle Erzurum botanik parkı gezisini gerçekleştirdik. Park içindeki yürüyüş yollarında gezinti yapma fırsatı bulan öğrenciler, doğanın sakinliğinin ve güzelliğinin tadını çıkardılar. Ayrıca, öğrenciler, parkın içinde yer alan göletlerde kuş gözlemi yapma fırsatı da buldular. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin doğa sevgisini artırırken, çevreye duyarlılıklarını da geliştirmelerine yardımcı oluyor. Erzurum Botanik Parkı, genç nesillerin doğayı anlama ve koruma konusundaki farkındalıklarını artırmak için önemli bir rol oynuyor.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladı. Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle Cumhuriyetimizin önemi bir kez daha vurgulandı.   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, okulumuzun gurur kaynağı olan öğrencilerimizin muhteşem bayrak gösterisi ile renklendi.  Ardından Cumhuriyetmizin 100. yılına özel hazırlanan okulumuzun öğretmen korosu sahne aldı. Cumhuriyetin 100. yılını anlam ve coşkuyla taçlandıran koronun sesi, izleyenleri büyüledi.   Koromuz, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet'in değerlerine duydukları derin saygıyı ifade etmek amacıyla, Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılına özel olarak düzenlenen etkinlikte sahne aldı.

Ekm

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönemi coşkusuyla dolup taşıyor. Ülkemizin bağımsızlık ve demokrasi mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ülkemizin dört bir yanında büyük bir gurur ve sevinçle kutlanıyor. Okulumuz da bu önemli günü coşkuyla karşılayarak, büyük bir bayram havası içinde.   Sabahın erken saatlerinden itibaren okulumuzun her köşesi bayraklar, flamalar ve özel tasarımlarla süslendi. Öğrenciler, öğretmenler ve okul personeli, özgürlük ve bağımsızlık mücadelemizin simgesi olan Türk bayrağına olan sevgilerini ve saygılarını ifade etmek için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar.

Ekm

Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Seyfullah Karapınar okulumuzu ziyaret etti. Bu özel ziyaret sırasında okulumuzun başarıları ve eğitim çalışmaları hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdürü, okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle yakından ilgilendi. Sınıfları gezerek öğrencilerimizin eğitim süreçleri hakkında bilgi edindi ve öğrencilere motivasyon sağladı. Aynı zamanda, okulumuzdaki öğretmenlerimizle de buluştu ve eğitim kalitesini artırmak için yapılan çalışmaları değerlendirdi.