ERZURUM / PALANDÖKEN - Recep Birsin Özen Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

İKİNCİ DÖNEM BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Okulumuz, yeni döneme başlarken öğretmenler arasında işbirliğini artırmak ve eğitim kalitesini daha da yükseltmek amacıyla bir toplantı düzenledi.Toplantıda, öncelikle geçen dönem alınan kararlar değerlendirildi. Öğretmenler, geçmiş dönemde belirlenen hedeflerin gerçekleşme durumunu değerlendirirken, başarıya ulaşılan noktaları ve iyileştirilmesi gereken alanları tartıştılar.Ardından, bu dönemde yapılacak etkinlikler konuşuldu. Öğretmenler, öğrencilerin akademik, kültürel ve sosyal gelişimlerini destekleyecek etkinliklerin planlamasını yaptılar. Toplantıda, veli ziyaretlerinin önemi ve bu ziyaretlerin nasıl daha etkili bir şekilde gerçekleştirilebileceği de masaya yatırıldı. Öğretmenler, velilerle daha sık iletişim kurmanın önemini vurgulayarak, öğrencilerin eğitim sürecine daha aktif katılımlarını sağlamak adına veli-öğretmen işbirliğini güçlendirecek adımların atılmasını kararlaştırdılar.Son olarak, okul ve sınıf düzenlemeleri konuşuldu. Öğretmenler, sınıf düzeninin öğrencilerin öğrenme sürecine olumlu etkisini tartışırken, okul genelindeki düzenlemelerin öğrenci güvenliği ve disiplini açısından önemini vurguladılar. Sınıf içi materyal düzenlemeleri, sınıf kuralları ve okul çevresindeki düzenlemeler gibi konular ele alındı.

07-02-202407-02-202407-02-202407-02-202407-02-2024

Yayın: 07.02.2024 - Güncelleme: 07.02.2024 00:05 - Görüntülenme: 58